Van Dale

Uniek, dat is
het juiste woord

Een van Nederlands sterkste merken vroeg BigID om een geheel nieuwe visie en aanpak. In een nauwe samenwerking met de klant is het merk in een aantal stappen volledig getransformeerd, zonder dat er vervreemding optrad. En daar zijn we best trots op.

Wat het concept van Van Dale bijzonder maakt, behoeft niet veel woorden. BigID formuleerde een scherpe strategie en merkwaarden die vertaald werden naar de omslagen van de boeken. Een uniek idee. Het resulteerde in een redesign van meer dan 150 titels. Vanuit een breed en kwalitatief klantenonderzoek hebben consumenten het concept van BigID dan ook unaniem gewaardeerd.

Van Dale

Goed werk resulteert
in goede relaties

BigID verzorgt al jaren de campagnes richting boekhandels, scholieren en studenten voor Van Dale. Elk jaar weer met een frisse inslag. Zo blijft Van Dale ook in deze tijd nog helemaal van nu.

Van Dale
Van Dale

Consistentie is het toverwoord


gratis brainstorm?

begin hier

Kortom een totale
range
van A tot Z

Een duidelijke huisstijl dat overal in doorgevoerd wordt, doet wonderen. Dat maakt elk merk sterk. En vaak is dat veel moeilijker dan je denkt. BigID heeft een duidelijk merksignatuur voor Van Dale ontwikkeld en consistent doorgevoerd in alle elementen. Van kaft tot web tot app tot posters en folders.

Van Dale
Samenwerken? Vraag het ons.

Contact