BigID in Leeuwarden is het state-of-the art bureau voor geïntegreerde communicatie. Met big ideas en smart solutions. Online, offline, through the line, social, pr, e-health, virtual reality, customer call: we maken campagnes met klinkende resultaten.


Onze nieuwe Projectmanager / Accountcoördinator is…

… een inspirator voor klanten en collega's. Kan ideeën aansturen en uitrollen met grip op geld en tijd. Heeft gedegen verstand van reclame, de grafische branche, de high tech industrie en interactieve applicaties.


Ons bureau is…

… het bureau waar echt iets gebeurt. Waar ideeën op de dagelijkse planning staan. Waar mooie campagnes gemaakt worden voor opdrachtgevers die de toon zetten in hun branche. Met een big idea. Met media en middelen die de boodschap doelgericht overbrengen. Met inventieve en eigenzinnige professionals die jij met inzicht, daadkracht en humor weet aan te sturen.


Onze organisatie is…

… een groeiend geheel. BigID maakt deel uit van de Coolminds Marketing Groep, een marketingorganisatie met een top 20 positie in Nederland en een wereldwijd netwerk (the network one) om ook in het buitenland campagnes uit te rollen.


Dus reageer met…

…een overtuigende motivatie en een dito CV. Stuur deze naar info@bigid.nl t.a.v. Peter Renema. Voor vragen over de vacature kun je bellen op 058 234 75 75.

Contact

Bent u klaar voor een big idea? Neem vrijblijvend contact op voor een inspiratiesessie.

Uw bericht/vraag is verzonden.
We hebben uw bericht/vraag helaas niet kunnen versturen. Probeer het later opnieuw.