BigID geïntegreerde communicatie zoekt per direct een grafisch vormgever

De Grafisch vormgever maakt deel uit van het creatieve team en is verantwoordelijk voor de vormgeving van alle communicatie uitingen. Hij of zij zorgt samen met de rest van het creatieve team voor het tot stand brengen van concepten en het ontwikkelen van o.a. advertenties, brochures, folders.

De ideale kandidaat heeft een relevante grafische opleiding afgerond en een paar jaar relevante werkervaring. Kan uitstekend overweg met Indesign, Photoshop en Illustrator. Je hebt aan een half woord genoeg, bent creatief, razendsnel en een pietje precies. Strakke planningen en absolute deadlines zijn voor jou geen probleem. Affiniteit met online media is een pré.

BigID kun je zien als het full service reclamebureau van de toekomst. Compact en uiterst slagvaardig. Want BigID werkt binnen een groep (CMG) samen met vier partnerbedrijven die ieder hun eigen specialisme hebben op het gebied van commerciële communicatie. We hebben hiermee alle kennis onder één dak en kunnen zo snel en effectief het grote idee bedenken, waarmaken en uitrollen.

Voor de functie geldt een dienstverband van 40 uur. Echt iets voor jou? Mail je CV met motivatie naar Peter Renema (info@bigid.nl). Als je nog vragen hebt kun je hem bellen op 058 234 75 75. Of vul onderstaand formulier in.

Contact

Bent u klaar voor een big idea? Neem vrijblijvend contact op voor een inspiratiesessie.

Uw bericht/vraag is verzonden.
We hebben uw bericht/vraag helaas niet kunnen versturen. Probeer het later opnieuw.