BigID
Brand Creatives

BigID is zonder meer het bureau van de toekomst. Wij werken namelijk in een groep van verschillende labels. Alle labels binnen de groep hebben hun eigen specialisme en werken samen als een full service bureau. Zo zijn we als geen ander in staat het grote merkidee in al haar verschillende verschijningsvormen tot leven te wekken. Offline, online, through the line, social media, pr, e-health, virtual reality en telefonische klantcontacten.

Kortom, de groep heeft alle know how in huis om vanuit onze eeuwenoude overtuiging, het nieuwe medialandschap te bespelen. BigID weet de doelgroep te bereiken, klantcontacten te optimaliseren en continuïteit in de relatie met de doelgroep te bewerkstelligen. Of, zo zeggen wij, we weten klanten te vinden, te boeien en te binden.

1 Group, 4 companies,
100 professionals

BigID is onderdeel van de CMG Groep. Binnen de CMG groep is BigID de ideeëngids achter succesvolle campagnes. Met kenners van merken en markten. Met know-how in strategy en brand activation. Met creatieven die eager genoeg zijn om maar één ding te willen: het onderscheid maken.

CMG. De Creative Marketing Group. Vier gespecialiseerde bedrijven met honderd marketing creatives. Ontstaan uit de behoefte om weer grip te krijgen op het complete marketingcommunicatietraject. Om de marketeer maximaal support te bieden bij het creatief loodsen van zijn merk.

Alle disciplines die een merk nodig heeft om de verschillende fases in de custumer journey te bespelen, bieden wij geïntegreerd aan. Van brand strategy tot client experience. Van concept tot een-op-een klantcontact. Dat doen we met merkstrategen, conceptontwikkelaars, designers, online marketeers, content creators, data analisten, VR-experts, klantcontact-experts, you name it. Met ervaren natives die elkaar inspireren en versterken. En die hun ervaring graag koppelen aan een kweekvijver van jong toptalent. Zodat we een creatief bruisend broeinest blijven. Met verrassende én meetbare successen.

Customer journey
Samenwerken? Vraag het ons.

Contact