BigID zoekt per direct een Art Director / Conceptdenker die het onderscheid kan maken

Jij denkt anders. Je kunt moeiteloos uiteenlopende zaken met elkaar verbinden op een originele manier, resulterend in opvallende concepten en ideeën met een solide strategische basis. 

Want we willen bij BigiD maar één ding: het onderscheid maken. 

Daarom zoeken we een Art Director / Conceptdenker die ons kan verrassen – met leuke vondsten en creatieve oplossingen. Die een volleerd vormgever is, het liefst met een sterk ontwikkeld taalgevoel. Die cross-mediaal kan opereren en die zich thuis voelt in de wereld van Adobe Creative Cloud.

Je komt te werken bij het full service reclamebureau van de toekomst. Compact, hecht en uiterst slagvaardig. Want BigID vormt samen met vijf gespecialiseerde partnerbedrijven de Creative Marketing Groep (CMG). We hebben hiermee alle kennis onder één dak (op loopafstand van Leeuwarden CS) en kunnen zo snel en effectief het grote idee bedenken, waarmaken en uitrollen. 

Jouw inbreng helpt het creatieve team te groeien en samen met de managing director heb je de creatieve eindverantwoording. Het kunnen presenteren en verkopen van je ideeën is daarbij essentieel.

De ideale kandidaat heeft een aantal jaar relevante werkervaring. Je hebt aan een half woord genoeg, bent creatief, razendsnel en een pietje precies. Strakke planningen en absolute deadlines zijn voor jou geen probleem. Affiniteit met online media is een pré.

Wij bieden een dienstverband tussen de 32 en 40 uur. Echt iets voor jou? Mail je CV met motivatie naar Peter Renema (info@bigid.nl). Mocht je nog vragen hebben, dan kun je hem bellen op 058 234 75 75.

Contact

Bent u klaar voor een big idea? Neem vrijblijvend contact op voor een inspiratiesessie.

Uw bericht/vraag is verzonden.
We hebben uw bericht/vraag helaas niet kunnen versturen. Probeer het later opnieuw.