Nieuwe brochurelijn Maars

Waar open kantoortuinen een tijd lang helemaal het ding waren, merken bedrijven meer en meer dat deze openheid de concentratie van werknemers schaadt. En daarmee de productiviteit.

Onze mooie klant Maars fabriceert kwalitatief hoogwaardige systeemwanden die niet alleen voor een mooi interieur zorgen, maar voor betere resultaten. Sterker: de systeemwanden van Maars bepalen de atmosfeer. Ze leven. 

Na een succesvolle positionering, zo’n zeven jaar geleden, was het dan ook tijd om Maars Living Walls een brochurelijn te bieden waarmee ze zich visueel nog scherper profileren als partner van de oplossingsgerichte vormgever van professionele ruimtes. 

Corporate presentaties naar een hoger plan

Met een aanscherping van de corporate huisstijl naar een stijl die meer op de belevingswereld en filosofie van de architect is gestoeld, brachten we de corporate presentaties naar een hoger plan. 

Strakker design, gedurfde copy, met de nieuwe brochurelijn en de aangescherpte stijl staan de levende systeemwanden van Maars Living Walls de komende jaren als een huis.

Dat viel ook klanten als Google, Microsoft, Rolex, BMW en Bing op. Klanten met kritische architecten, die hoge eisen stellen aan design.

​BigID is trots op Maars Living Walls

We leven mee, helpen waar het kan. Het klinkt misschien oubollig, maar Maars Living Walls is ook een beetje ons kindje geworden. 

Benieuwd naar wat BigID voor uw corporate uitingen kan betekenen? Onze creatieve professionals gaan graag met u aan de slag. Onze creatieve professionals vertellen u met plezier hoe.