Employer Branding:
maak werk van je merk

Goed personeel vinden in een krappe arbeidsmarkt. Ga het maar doen. 

Natuurlijk, een vacature op LinkedIn of Indeed is zo geplaatst. Met een mooie lijst aan eisen en vette arbeidsvoorwaarden. Maar daarmee is het probleem van schaarste voor veel HR managers niet opgelost. Want tijden veranderen. Zo ook de motivatie van de ‘moderne’ werknemer.

Primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden alleen zijn niet meer genoeg om je als organisatie te onderscheiden en de naar zingeving zoekende nieuwe collega aan je te binden. Voor de Generatie Z en de Millennials, de volgende golf van professionals die het werkende stokje overnemen, moet het goed voelen om ergens aan de slag te gaan. Nuttig zijn. Duurzaam. Inclusief.

Vraag jouw Employer Branding Insights aan

Laat je merk voor je werven. Ontdek de Employer Brandingstrategie van BigID. Vraag nu jouw gratis insights aan.

Carrière als Life Journey

De werknemer van vandaag wil gehoord en gezien worden, en de ruimte krijgen om nieuwe ervaringen op te doen en die toe te passen. Kandidaten zoeken steeds meer naar identiteit, naar een bedrijfscultuur die bij ze past. En zien hun carrière als life journey. Groeien als mens, in een organisatie die oog heeft voor meer dan alleen de bankrekening.


Marketing meets HR

Werkgevers zullen zich dan ook meer en meer moeten profileren met emotionele waarden. De ‘zachte kanten’ binnen de organisatie inzetten, als trigger om te solliciteren. De connectie zoeken met potentiële kandidaten. 

Die connectie, daar weten we alles van. 

BigID versterkt je merkidentiteit én geeft je werving van kandidaten een boost. Onze expertise in merkpositionering verweven we met onze ervaring in arbeidsmarktcommunicatie: Employer Branding, marketing meets HR.

Krijg inzicht in Employer Branding: download de insights en kom in contact

Onderzoek van Berenschot toont aan dat driekwart van de mensen die een baan zoekt, dat waarschijnlijker zullen doen bij een werkgever die actief aan Employer Branding doet.

BigID is bedreven Employer Branding. We zetten graag uiteen aan welke voorwaarden je kunt voldoen om jouw merk als succesvolle wervingstool in te zetten, en welke voordelen Employer Branding biedt.  

Een tipje van de sluier? 

  • Lagere wervingskosten
  • Betere kandidaten
  • Sterkere merkidentiteit
  • Minder uitval en verloop
  • Meetbare resultaten

Contact

Ben je naar aanleiding van onze insightsgeïnteresseerd in wat wij voor je kunnen betekenen in employer branding? Neemgerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

BigID
Brand creatives

Telefoon: 058 212 92 47
Email: info@bigid.nl

Tesselschadestraat 6
8913 HB Leeuwarden

KvK: 01036169
BTW: NL NL0073.69.748.B.01