Laat je eens WWWijsmaken

BigID vindt, boeit en bindt. Dat doen we met strak geanalyseerde strategieën, onderscheidende merkpositioneringen en creatieve campagnes. We doen niet zomaar iets, hier in Leeuwarden. En omdat veel van ons werk zijn weg vindt via het wereldwijde web, weten we ook heel goed hoe we alles uit het internet kunnen halen. Die kennis delen we graag. Hoe staat jouw website ervoor? We vertellen het je met onze - gratis - SEO-scan.

SEO = belangrijk

‘Hoger komen in Google’ (of Bing, voor de Sharepointers onder ons) is belangrijk. Voor je naamsbekendheid, de traffic naar je site en dus uiteindelijk je omzet. Search Engine Optimalisatie  zorgt ervoor dat internetters je beter en sneller weten te vinden. Een sterke tool in de jacht naar de clicks, voor een blijvende stroom van bezoekers. SEO heeft structureel aandacht nodig. Niets doen betekent langzaam naar onderen zakken. Belangrijk dus.

SEO = voordelig

Veel bedrijven steken veel geld in hun naamsbekendheid, maar schieten nog vaak vanuit de heup om hun doelgroep te bereiken. Een strakke, scherp ingerichte SEO levert de bezoekers op die je écht op je site wilt hebben. Een goede organische ranking levert 8,5 keer zoveel clicks op dan een betaald zoekresultaat. Meer clicks, meer leads, meer omzet. Tegen - uiteindelijk - lagere kosten dan een betaalde campagne. Da’s voordeel.

Vraag onze gratis SEO-scan aan

Vul je gegevens in, en wij nemen telefonisch contact met je op voor een het voor het maken van een SEO-scan. 

Wat je kunt verwachten van onze
gratis SEO-scan

(en ja, het is grondig)

Het klinkt als een APK, en daar heeft het ook wel iets van weg. Regelmatig de prestaties van je website checken kan je een hoop voordeel opleveren. Onze online contentstrateeg kijkt met plezier even bij je ‘onder de motorkap’. De gratis SEO-scan controleert:

  • Organische posities

Is je website goed vindbaar? Wat zijn de posities van je website op de belangrijkste zoekwoorden in zoekmachines?

  • On-page SEO

Zijn alle teksten, headings en metadata geoptimaliseerd op de belangrijkste zoekwoorden?

  • Off-page SEO

Wat is de domeinwaarde van je website? Hoeveel websites linken naar jouw site, wat is de kwaliteit en relevantie van die links?

Een SEO-scan duurt een paar uurtjes, en we hebben even snel berekend dat die check zo’n € 500 waard is. We bieden het gratis aan, om zo onze expertise met je te delen en te kijken waar we elkaar kunnen versterken. Dus ja, we bellen je voor de uitslag. Wil je dat, laat je gegevens achter en we gaan voor je aan de slag!