Als bedrijven, werknemers, scholen, onderzoekers en overheden de handen ineen slaan, ontstaat "Smart Industry". Een hoogtechnologische en effectieve wijze van produceren, waarmee concurrentievoordeel kan worden behaald ten opzichte van industrieel opkomende landen als India en China.

Competitiever in wereldmarkt

Zoals de naam als zegt, is Smart Industry een slimmere wijze van produceren die het grondstoffen- en energieverbruik verlaagt, en daarmee competitiever is in de wereldwijde markt. Het fenomeen verovert in hoog tempo de Verenigde Staten en Europa, en in Duitsland wordt zelfs al gesproken over de vierde industriële revolutie. Het idee is dat door de koppeling van productieprocessen en ICT het gebruik van energie, ruwe materialen en arbeid substantieel efficiënter kan.

Intelligente ICT

Machines die dankzij intelligente ICT 1 op 1 met elkaar communiceren, zijn beter in staat voorspellingen te doen over het energieverbruik en kunnen daarop inspelen. Door het verzamelen van data op vele niveaus, variërend van grondstoffen en ruwe materialen bij toeleveranciers, de vraag bij consumenten en de levering van eindproducten, ontstaat een productieproces dat aan elke behoefte kan voldoen.


Nederlandse koplopers

Ook de Nederlandse industrie is bij uitstek geschikt voor slimmer produceren, met name de hightech-, chemie- en agro-foodsectoren. Voorbeelden van Nederlandse producenten zijn Stertil, SafanDarley, Maars, Budi en Van der Ploeg. Opdrachtgevers waarop wij bij BigID trots zijn. En die we in hun weg naar marktleiderschap ondersteunen met heldere en effectieve communicatiemiddelen.

BigID als vooraanstaande ambassadeur

BigID is het full service "Smart" reclamebureau dat technotrends onderkent en met visie en kennis op het gebied van online applicaties, virtual reality en augmented reality kan handelen.

BigID werkt binnen een groep (de Coolminds Marketing Group, CMG) samen met vier partnerbedrijven die ieder hun eigen specialisme hebben op het gebied van commerciële communicatie. Ons team heeft al 25 jaar ervaring in de (maak)industrie. Deze ervaring, en die van nieuwe communicatietechnologieen, gebruiken we in de wereld van Smart Industry om de concurrentiepositie van de Nederlandse industrie te versterken. Daarin ligt de toegevoegde waarde van BigID en daarom zijn we op dit moment een vooraanstaande Smart Industry Ambassadeur.

Contact

Bent u klaar voor een big idea? Neem vrijblijvend contact op voor een inspiratiesessie.

Uw bericht/vraag is verzonden.
We hebben uw bericht/vraag helaas niet kunnen versturen. Probeer het later opnieuw.