Sterk creatief idee draagt communicatie van Snoek Puur Groen

Voor Snoek Hoveniers deden we een herpositionering en we bedachten een nieuwe naam: Snoek Puur Groen. Een naam die precies zegt waar de organisatie voor staat: één met de natuur, in alles wat ze doen. Met een aantrekkelijke positionering, gedragen door een sterk creatief idee, kan dit mooie groene bedrijf zich nadrukkelijk onderscheiden in de markt.

Nieuwe visuele wereld consequent doorgevoerd in alle uitingen

Vanuit de nieuwe positionering creëerden we een nieuwe visuele wereld, die we uitwerkten in diverse communicatiedragers. Van logo, huisstijl en brochurelijn tot en met website, advertenties en magazine. Het consequent doorvoeren van de nieuwe handtekening versterkt de kwaliteitsbeleving en ondersteunt in uitstraling de prestaties waartoe het bedrijf in staat is.

Een sterk idee grijpt je omdat het een idee is dat je meteen begrijpt 

Snoek Puur Groen bewijst dat het creëren van onderscheid begint met het ontwikkelen van een ijzersterke positionering, op basis van creativiteit en conceptontwikkeling. Een idee waarvan iedereen in één oogopslag begrijpt wat je bedoelt. Dat werkt niet alleen extern, maar is ook intern een bron van inspiratie. En het laat zich moeiteloos distribueren naar alle denkbare platformen; van radio en televisie tot personeelsblad, relatiemagazine en Twitter.