Van Dale. Uniek is het juiste woord

Een van Nederlands sterkste merken vroeg BigID om een geheel nieuwe visie en aanpak. In nauwe samenwerking met de klant is het merk in een aantal stappen volledig getransformeerd, zonder dat er vervreemding optrad. En daar zijn we best trots op.

Redesign van meer dan 150 titels met applaus ontvangen  

Wij formuleerden een strategie en merkwaarden die vertaald werden naar de omslagen van de boeken. Een uniek idee, vond de opdrachtgever. Het resulteerde in een re-design van meer dan 150 titels. Dat we de goede stappen hadden gezet werd bevestigd door een breed en kwalitatief klantenonderzoek, waarbij de consument zich lovend uitsprak over ons concept.

Herkenbaarheid en consistentie maken elk merk sterker

Een herkenbare huisstijl die consistent wordt doorgevoerd doet wonderen. Dat maakt elk merk sterker. Wij hebben een duidelijke merksignatuur voor Van Dale ontwikkeld en consistent doorgevoerd in alle elementen. Van kaft tot web tot app tot posters en folders. Mooi werk voor een mooi merk. BigID verzorgt al jaren de campagnes richting boekhandels, scholieren en studenten voor Van Dale. Elk jaar weer met een frisse inslag. Zo blijft Van Dale ook in deze tijd nog helemaal van nu.